85.153.14.104 ~ Nessus Network
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

85.153.14.104 ~ Nessus Network

Knight Online Private Server

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

buyrun buda 2 cı ss hersey cok acık

4 posters
YazarMesaj
SchizophreN

SchizophreN

buyrun buda  2 cı ss  hersey cok acık Empty
MesajKonu: buyrun buda 2 cı ss hersey cok acık   buyrun buda  2 cı ss  hersey cok acık Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 3:47 pm

SchizophreN

SchizophreN

MesajKonu: Geri: buyrun buda 2 cı ss hersey cok acık   buyrun buda  2 cı ss  hersey cok acık Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 6:08 pm

bunları göz ardı etmeyelim daha ii bi server için bunlar cezalandırılmalıdır ve db 0 landıktan sonra acılan yenı serverda bunlar olmustur ....
DontTouchOrDie

DontTouchOrDie

MesajKonu: Geri: buyrun buda 2 cı ss hersey cok acık   buyrun buda  2 cı ss  hersey cok acık Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 6:10 pm

Mala Bak ya Küfür Ettircek Beni Burda Adamlar Tower Yoktu Çıkıyordu NPT Felan Yaptıkları YOK Bende 4 KEz KEstim NPT Yapsam 10000 KEZ Keserim Aq.. İşine bak Velet Cz'de Kasamadindie g..... Kaynadı...
SchizophreN

SchizophreN

MesajKonu: Geri: buyrun buda 2 cı ss hersey cok acık   buyrun buda  2 cı ss  hersey cok acık Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 6:15 pm

cocuk kesemedim den diil daha kimsede item yok herkes expde bendede yok tabe sende chitinler var bende fp ler var hagısı daha fazzla ac verıo koç siz myko acın sonra gelin kesemıosun diin varmı lan böle bilegine güvenmıosaan bb saaa........
DontTouchOrDie

DontTouchOrDie

MesajKonu: Geri: buyrun buda 2 cı ss hersey cok acık   buyrun buda  2 cı ss  hersey cok acık Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 6:16 pm

hah ! Mayko Varsa Kanıtla Evlat... Daha Sen Yenisin Serverde Beni Tanıyan Tanıyor.. Hadi Abicim Başka Kapıya..
SchizophreN

SchizophreN

MesajKonu: Geri: buyrun buda 2 cı ss hersey cok acık   buyrun buda  2 cı ss  hersey cok acık Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 6:22 pm

haha yeniymısım sor la serverın ilk oyuncusu bendım ilk acıldıgında kımse yoktu tek ben vardım ve abimin tayfası sen yenısın aslında bılmessın serverı ama cezaın cekıceksın gerisi tylin e kalmıs o nederse boynum kıldan ınce ....
SchizophreN

SchizophreN

MesajKonu: Geri: buyrun buda 2 cı ss hersey cok acık   buyrun buda  2 cı ss  hersey cok acık Icon_minitimeÇarş. Ocak 28, 2009 6:23 pm

serverın ilk db sınde kımse yoktu tek ben vardım sor manila sor 2nokta sor istedigine sor !!!
CandyGirL

MesajKonu: Geri: buyrun buda 2 cı ss hersey cok acık   buyrun buda  2 cı ss  hersey cok acık Icon_minitimePerş. Ocak 29, 2009 11:17 am

tefık senı ananı bacını gelmısını gecmısını herseyını ..keyım ya sen ne yarrak bı adamsın mykocu senı ventten mykoda sunu yaptım bunu yaptım derken ne oluodu ya senı bılenınde amına ..yayım bılıpte ınsan yerıne koyanında amına ..yayım sana burda konu actırarnında cvp verenınde anasını ..keyım velet yol al Very Happy
Tylin
Admin
Admin
Tylin

MesajKonu: Geri: buyrun buda 2 cı ss hersey cok acık   buyrun buda  2 cı ss  hersey cok acık Icon_minitimePerş. Ocak 29, 2009 7:21 pm

Gereken yapılmıştır
https://nessus.yetkin-forum.com

buyrun buda 2 cı ss hersey cok acık
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» hersey cok acık buyrun bakın
» Buda nadia'nın AYIBI..!
» Bugun oyuna ne oldu neden acık degıl
» Server Exe Buyrun v1300 Patch Hatasi ALanLar İçin