| hersey cok acık buyrun bakın | |
|
+2DontTouchOrDie SchizophreN 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
SchizophreN
| Konu: hersey cok acık buyrun bakın Çarş. Ocak 28, 2009 3:40 pm | |
| | |
|
| |
DontTouchOrDie
| Konu: Geri: hersey cok acık buyrun bakın Çarş. Ocak 28, 2009 6:08 pm | |
| Lan Salak Adam Geldi Kestim Napim Mal Mal Bakayimmi ! Çoluk Çocukla Uğraşamam Bak Ustte Başkasıda Kesmiş 10 Tane Adam Vardı Orda Hep Ben aLiordum Çocun Biri Girip Girip Çıkıyordu Başka SS varsa Göster de Görelim 5 Kez kestim Onu Başka Kesmedim.. | |
|
| |
SchizophreN
| Konu: Geri: hersey cok acık buyrun bakın Çarş. Ocak 28, 2009 6:10 pm | |
| saçma sapan konusma sşimdiden 5 k np yaptınnız bunlar göz ardı edinmez elbet cezanı alıcaksın akıllı oyna.... kasamıosan np girmiceksin cz ye | |
|
| |
DontTouchOrDie
| Konu: Geri: hersey cok acık buyrun bakın Çarş. Ocak 28, 2009 6:12 pm | |
| Malmısın ? 4 KEZ KESTİM DİOM .. 1.5 K NP VAR GELSİN GORSUN ADMİN ! Deli Etme Beni Seni Kestim Die Çekemiorusun Velet ... Hem Sen Olsan Bole Boş Beleş Adamı Kesmezmisin Seni Niye cekmedin 3 Kez Kestim ? He Mal ! Akıllı Ol Bole Saçma Sapan Konu Açma ! | |
|
| |
SchizophreN
| Konu: Geri: hersey cok acık buyrun bakın Çarş. Ocak 28, 2009 6:20 pm | |
| harbi gerizekalısın sen yemin ediyorum bi bakıyım harbi gerizekalısın salak herif myko kurusosunuz sonra gelıp kestık dıosunuz sımdı ben bunu dedım yha ben kurmam sen kuruosun dersin simdi benim eski db de bu yusden charım banlandı 15 k np gıttı ne ıcın itin biri yüzünden ben cevabımı verıyım yeter şimdi sende e var chitin bende ne var fp sennde ne var dv +8 bende ne var sherıon +7 dual sende cleaver +8 de var ii düsün bakıyım hem ole kesemedın diil seni kestım akıllı oyna oyunun tadınnı kacırma ....... | |
|
| |
DontTouchOrDie
| Konu: Geri: hersey cok acık buyrun bakın Çarş. Ocak 28, 2009 6:23 pm | |
| Salak Çocuk NERDE MAYKO VAR GOSTERRRRRRRRRRRRRR NERDE WAR DELİ ETME BENİ VELET ! İşine Bak Abicim VARSA MYKO HAKKIMIZI YEME ! WARSA BANLASIN MAYKO ! TMM WARSA KANIT GOSTER DELİ ETME BENİ başka cvp vermicem 4 kez kestim o mal adamı cıktı ... | |
|
| |
SchizophreN
| Konu: Geri: hersey cok acık buyrun bakın Çarş. Ocak 28, 2009 6:25 pm | |
| o fotograti sensen benden büyüksün benim büyüklere saygım vardır ben daha 16 yasındayım bu oyuu abım bana ogreteli 3 yyıldır oyuyorum neyi ne oldugunu gayet ii bilirim gerisi tyline kalmıs .... | |
|
| |
DontTouchOrDie
| Konu: Geri: hersey cok acık buyrun bakın Çarş. Ocak 28, 2009 6:28 pm | |
| Tamam MYKO VAR BEN TBLCİYİM NPT CİYİM Uğraşamıcam Velet Senle İşine Bak.. Banlanırsam Banlarınırım...Seni İlgilendirmez Ama 4 Kez O Adamı Kestim Yukarda Allahvar Allah Kim Ne Hakkdiyorsa Versin...Ha NPT YAPAN O.ç DUR myko Kullanan O.ç DUR Kullandıysam A...... S.....nler... 7 Sulalemi .... nler... Kim Kullandıysa Sen & BEN SEN KULLANDYISAN SENİNDE ! | |
|
| |
AcilSerwis112
| Konu: Geri: hersey cok acık buyrun bakın Çarş. Ocak 28, 2009 6:33 pm | |
| Arkadaşlar biz dün gece saat sabaha karşı 4 e kadar oyundaydık ve serwerda itemimizi yaptım gelelim şu npt olayına kuleler yok ve townda duruoruz biz 2 kişi adam geldikçe alıolar bizim suçumuzmu..!BOŞ KONUŞMAYIN ÖN YARGILI DAVRANIYORSUNUZ..!
MrsTearS0fHeaveN | |
|
| |
EndLessBLooD
| Konu: Geri: hersey cok acık buyrun bakın Çarş. Ocak 28, 2009 7:11 pm | |
| kocum adam ol speed hack ı ben mı kullanıorm sen mı ? wall hack speed hack kullanıosn ben kaynamıym dıe mıllede suc atıorsn akıllı ol aklını alırm snn ..! | |
|
| |
_SpHa_
| Konu: Geri: hersey cok acık buyrun bakın Cuma Şub. 13, 2009 9:39 am | |
| Bende 7.500 Np kasdım Ama 1 Kere Bile Npt Yapmadım Sorabirlsnz ? | |
|
| |
X
| |
| |
| hersey cok acık buyrun bakın | |
|