85.153.14.104 ~ Nessus Network
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

85.153.14.104 ~ Nessus Network

Knight Online Private Server

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

DewiLmyCrY Hp pot + Minör

+4
YamYam
2N0kTa
DontTouchOrDie
lucinlooky
8 posters
YazarMesaj
lucinlooky

DewiLmyCrY Hp pot + Minör Empty
MesajKonu: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 5:16 pm

En son lucinlooky tarafından Cuma Ocak 23, 2009 7:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 6:19 pm

SS yi çeken arkadaşta mykohack açmış dikkatli bakarsanız altta açmış olduğunu görebilirsiniz Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 6:32 pm

Hll sefa Very Happy arkadas bize aptallıkda sınır tanınmadıgını gösterdi fsdfsdfsdfsdf
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 7:40 pm

Arkadas Kendini cok zeki sanıo linki kırmıs.

Bizde Aptal diiliz kopyaladım resmi

DewiLmyCrY Hp pot + Minör Hpminrgv7fd5.th
DontTouchOrDie

DontTouchOrDie

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 8:07 pm

Evet Resmi Veren Arkadaşta MyKo Hack Açık + DewilmyCry da TBL Var... Gerektiği Cezaları Almaları Lazım Bugun Vs de Hiç Hp Si İnmiyor Herşeyi 1 ANDA Basıyor...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 8:18 pm

Dewilda tbl yok
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimeCuma Ocak 23, 2009 8:21 pm

Dewilde birşey yok iyibakarsan anlaşılııor böle iftiralarla suçlamayın insaları.
2N0kTa

2N0kTa

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimeC.tesi Ocak 24, 2009 2:31 pm

Bnce Bu Ss Yı ÇeKen BanLansıN Very Happy
YamYam

YamYam

MesajKonu: pfff :S   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimeC.tesi Ocak 24, 2009 4:43 pm

Bence huManLarın aLayı BanLanması qerekio Nasl bişi Yok ?
geçenLerde Speed Hack Açmış Biri iLe Np kasıyorLardı....Kendi Irkınızın Arkasında Durmak iyide YaLAn KÖtü BirŞey
ComboStyLe

ComboStyLe

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 1:26 am

HlYaRZaN demiş ki:
Dewilde birşey yok iyibakarsan anlaşılııor böle iftiralarla suçlamayın insaları.

millete camur atana bak sankı kendı legal oyuncu

http://img178.imageshack.us/my.php?image=tblkinglersh2.jpg
NadiaKomanachi

NadiaKomanachi

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 2:56 am

ComboStyLe demiş ki:
HlYaRZaN demiş ki:

millete camur atana bak sankı kendı legal oyuncu

http://img178.imageshack.us/my.php?image=tblkinglersh2.jpg

Kanka Onlar Hıc Hıle kullanırmı. Ne kadar Ayıpp...
Isılıon gıbı sonlara qelınce HP. ınmıyor hele bı serı skıl wuruşu war Akıllara durgunluk verir lakin, Aynı anda Hp+Mana ama ona sor. Profmuş :=)
Tylin
Admin
Admin
Tylin

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 3:07 am

o charlar kalktı serverden tamamen silindi.db'de o isimlere kayıtlı charlar kalmadı.Boşuna güzel parmaklarınızı yormayın.
https://nessus.yetkin-forum.com
NadiaKomanachi

NadiaKomanachi

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 3:43 am

Oyun yine Gitti lol!
YamYam

YamYam

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 9:28 pm

NadiaKomanachi Sende de Myko var Sende ProSun ^^
NadiaKomanachi

NadiaKomanachi

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 9:56 pm

YamYam demiş ki:
NadiaKomanachi Sende de Myko var Sende ProSun ^^

Sen bir Noopsun. Demekkı Arena'da senı kesmem Baya seni sarsmışki Küçük beynın DAha çok calışmamaya başlamış. Çekemıyorsan Anten,Çanak vsvs. Tak oke?
YamYam

YamYam

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 1:45 am

Tmm abi GeL Gmnin qözü Önünde wS yapaLım 500 Candan NasıL 1 SAniye Sonra 5 k Can oLduqunu qöreLim.....
NadiaKomanachi

NadiaKomanachi

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 1:55 am

YamYam demiş ki:
Tmm abi GeL Gmnin qözü Önünde wS yapaLım 500 Candan NasıL 1 SAniye Sonra 5 k Can oLduqunu qöreLim.....

SEN Benım HP'ı Nerde 500'e Indırdın? oke yarın beklıyorum senı. ONLINE OL: serwer düzelsın.
YamYam

YamYam

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:01 am

Ama NormaL Oynadıqın qibi Oyna Sakın öLme:D

Bide Sorması Ayıptır Nazi Nerden qeLio ?? DAha dün qeLdin Server'E
NadiaKomanachi

NadiaKomanachi

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:04 am

YamYam demiş ki:
Ama NormaL Oynadıqın qibi Oyna Sakın öLme:D

Bide Sorması Ayıptır Nazi Nerden qeLio ?? DAha dün qeLdin Server'E

Bu saatte hala onlıneysem Bırseylerın farkına war sen uyurken ben bowl donuyorum. Senınle Polemığe gırmıyeceğım oke. bellıkı cekememezlılık war Takıl kafana göre Yorumda yapmıcam 1daha. ßß go kum.
YamYam

YamYam

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:06 am

Pfff Bırak Bu ayakLarı....
Biz KuŞ avLıoz BowL'da Senden Daha Cok Oyundayım Bir Kere!!!
NadiaKomanachi

NadiaKomanachi

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:09 am

YamYam demiş ki:
Pfff Bırak Bu ayakLarı....
Biz KuŞ avLıoz BowL'da Senden Daha Cok Oyundayım Bir Kere!!!

1kere sawaş açılmıştı farkındaysan,2warder keeperdanda np mı aldım. ötekı tarafa qeçmeden 2.5k np, TAbı EMC Np manyagı oldum. Senın gıbı boş boş konuşup atıp tutmuyorum, 7/24 On'um. Unı'e gıttıgım zaman bıl Char afk. Senınle son muhattap oluyorum Cocukmusun nesın Neyın peşındesın sölede bılelım.
YamYam

YamYam

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:11 am

Bişi İStemiom SADECE ADMİN İN GÖZÜ ÖNÜNDE WS İSTİYOM ....
NadiaKomanachi

NadiaKomanachi

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:14 am

YamYam demiş ki:
Bişi İStemiom SADECE ADMİN İN GÖZÜ ÖNÜNDE WS İSTİYOM ....

tmm cnm Yarın dıyorum yhaa onlıne ol. O kuyruk acını bıraz daha deşeyımm...Kesılınce ağlarsın ölee cocugun elınden alınan oyuncaK gıbı, bı yarın olsunda görüşürüz herkesın onunde vs yaparım. Yenılıgı kabul etmek bıle buyuk erdemlıktır,ama sen bunu anlayamayacak kadar küçüksün Nese sağlıcakla kal yarına kadar.
YamYam

YamYam

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:16 am

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
EndLessBLooD

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:18 am

Nadıa adam haklı cok konusma serwer geldın ne zaman nazi cıkarttın demekkı n npt bu kesın bişi + snn deıdğın sawasda bizde wardık bizde kastık np yı sen nasıl bızden fazla kasıorsun warderden keeperden np alsan en fazla kac k werıcek? bende 24 saat onlıneyım senı cz de arada sırada goruorm ne zamanlar onlınesın sen ayıbtır sorması ?
NadiaKomanachi

NadiaKomanachi

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:23 am

TearS0fHeaven demiş ki:
Nadıa adam haklı cok konusma serwer geldın ne zaman nazi cıkarttın demekkı n npt bu kesın bişi + snn deıdğın sawasda bizde wardık bizde kastık np yı sen nasıl bızden fazla kasıorsun warderden keeperden np alsan en fazla kac k werıcek? bende 24 saat onlıneyım senı cz de arada sırada goruorm ne zamanlar onlınesın sen ayıbtır sorması ?

Ne bu çekememezlık? Açık açık yazında bılelım. 15500 np war, Bunu sız harıc Herkez goruyor nasıl np kastıgımı.
EndLessBLooD

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:25 am

cekememezlik derken? olm bebemısn neyını cekemıcem ben snn cz de bı warsın bı yoksn nadıren goruorm cz de senı daha 2 gun once M wardı ne ara kastında nazı cıkardın ıstersen dragonda cıkar cokta tın ama ıllakı altında bıseler war bu kesın bıse ben sana bunu kanıtlıcam sen takma kafana
NadiaKomanachi

NadiaKomanachi

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:28 am

TearS0fHeaven demiş ki:
cekememezlik derken? olm bebemısn neyını cekemıcem ben snn cz de bı warsın bı yoksn nadıren goruorm cz de senı daha 2 gun once M wardı ne ara kastında nazı cıkardın ıstersen dragonda cıkar cokta tın ama ıllakı altında bıseler war bu kesın bıse ben sana bunu kanıtlıcam sen takma kafana

kanıtla 4 gözle beklıyorum. Bebe senı sen kımsın kı? Nadır goruyormuş :=) guluyorum sana sen kımsın burda atıp tutuyorsan warsa kanıtın koy. HEPSINI emeğımle kastım. Demekkı O kadar zoruna gıdıo Anten falan tak cekersın ozaman.
EndLessBLooD

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:33 am

bak kocum EndLessBLooD ben ben serwer de yaklasık 1 aydan berı warım 2 gunluk bebesın bnm kafamı bozma yalan dolanla bıseler yapıosnz npt yapıorsunz ondan sonra bız adamız dıe owunuorsunz sız kımsısnz kı amq? adam ol ole gel karsıma cz de gunde 1-2 saat ya warsın ya yoksn sonra ben 24 saat onlıneyım gırıosn butun herkes enayı bı tek sen akıllısın herkes atrosları rıotelerı bırakıor sana sen gırıp kesıp cıkıorsn ne kadar zekı 1 adamsın sen ole nse sımdılık kes sesını ısıne bak ben adam edıcem senı..!
YamYam

YamYam

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:34 am

Sayqım Varda Sana değiL iNsan oLmana
Anasnı Satim Biz karuS deiLmiyiz Sen Savaşta Npc Kesince Biz kesemiozmuyuz ??
BeLki Biz npc kesiozda Sen yoqsun Ortada Kim bilir Savaşta Hanqi Eziq Charı Kesiyosun da Np kasıyon SöLe bizde KasaLım....
NadiaKomanachi

NadiaKomanachi

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:37 am

TearS0fHeaven demiş ki:
bak kocum EndLessBLooD ben ben serwer de yaklasık 1 aydan berı warım 2 gunluk bebesın bnm kafamı bozma yalan dolanla bıseler yapıosnz npt yapıorsunz ondan sonra bız adamız dıe owunuorsunz sız kımsısnz kı amq? adam ol ole gel karsıma cz de gunde 1-2 saat ya warsın ya yoksn sonra ben 24 saat onlıneyım gırıosn butun herkes enayı bı tek sen akıllısın herkes atrosları rıotelerı bırakıor sana sen gırıp kesıp cıkıorsn ne kadar zekı 1 adamsın sen ole nse sımdılık kes sesını ısıne bak ben adam edıcem senı..!

Zuahha Amele. Yer bellı Gel Adam et benı plx. Nese Fılm ızlıyorum, Sen dewam et Kafana göre 2saat takılıyormusum :=) Sımdı atıp tutması kolay Benı tanıyan tanır. Czde olup olmadıgımı kaç saat onlıne oldugumu yazarlar sen kafanı yormaa 1 aydır takılıyorsun Benım NAZI göz dıkmssın amele Smile Kasmasını bılmıyorsan Benım sorunum degıl...Anca senın gıbı embesıl ınsanlar ıftıra atar Sımdı Sie GO.
NadiaKomanachi

NadiaKomanachi

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:38 am

YamYam demiş ki:
Sayqım Varda Sana değiL iNsan oLmana
Anasnı Satim Biz karuS deiLmiyiz Sen Savaşta Npc Kesince Biz kesemiozmuyuz ??
BeLki Biz npc kesiozda Sen yoqsun Ortada Kim bilir Savaşta Hanqi Eziq Charı Kesiyosun da Np kasıyon SöLe bizde KasaLım....

Lan senın derdını anlıyorum 2 kere aklını alınca aklın basından cıktı Benımle ugraşsen ANCA ıftıralara başwur Belkı bı yerlere qelırsın Amelemısın nesın Uza welet.
YamYam

YamYam

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:39 am

vE bu arada Konu TaşınMalı Bence Senin pot +minör konuşuLmaLı Ama SS oLmadıqından Sorun var Sadece
NadiaKomanachi

NadiaKomanachi

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:41 am

YamYam demiş ki:
vE bu arada Konu TaşınMalı Bence Senin pot +minör konuşuLmaLı Ama SS oLmadıqından Sorun var Sadece

ANCA ÖLE IFTIRAA Atarsın CNM BENIM.
Demekkı senden baska bana programcı dıen kısı yok, Senın yarın Yıne Alıcam aklını Admının onundede. Ozaman konusabılcenmı.
Yarını beklee az sabır ewlat.
EndLessBLooD

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:46 am

nadia elimizde ss olmadığı ıcn bu kadar raadsın 1-2 gun sonra bole rahat olabılıcen mı acep bugnluk dıceğım sana bu kadar aq yamyam sende dha fazla muhattab olmada kendını bısey sanmasın bız bıseler yazdıkca bu adam olduğunu hıssedıor zaman gosterıcek kımın ne olduğunu sorun yok..! ii gclr yamyam
NadiaKomanachi

NadiaKomanachi

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:49 am

TearS0fHeaven demiş ki:
nadia elimizde ss olmadığı ıcn bu kadar raadsın 1-2 gun sonra bole rahat olabılıcen mı acep bugnluk dıceğım sana bu kadar aq yamyam sende dha fazla muhattab olmada kendını bısey sanmasın bız bıseler yazdıkca bu adam olduğunu hıssedıor zaman gosterıcek kımın ne olduğunu sorun yok..! ii gclr yamyam

Çünkü öle bırsey yok, Sız dewam edın çamur atmaya, Hadı cocuklar sütünüzü ıcın yatın. zeka sevıyemız bır olmadıgı ıcın Bye dıyorum SIZE.
Tylin
Admin
Admin
Tylin

MesajKonu: Geri: DewiLmyCrY Hp pot + Minör   DewiLmyCrY Hp pot + Minör Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 2:13 pm

Bu tarz tartışmaları birdaha yapmayın !

Konu kilit.
https://nessus.yetkin-forum.com

DewiLmyCrY Hp pot + Minör
1 sayfadaki 1 sayfası